bobini roots

Atelier.

bobini roots

Goldsmith

Filed in samenwerkingen — februari 14, 2019

A True Winter Romance

samenwerkingen

single post page

A True Winter Romance

Trouwen in de wintermaanden is helemaal zo gek nog niet! Donker, regen en kou? Ja, ook dan kun je een hele sfeervolle dag creëren. De styled shoot met Chantal en Frank in The Yard Hotel laat ons precies zien hoe! Want een combinatie van warme kleuren, de geur van een lekker kampvuurtje, bomen die hun bladeren langzaam aan het verliezen zijn en regendruppeltjes die als het ware als pareltjes op de bloemstukken bleven liggen, maakte deze True Winter Romance helemaal compleet! Bobini Roots mocht voor deze shoot, en dit geweldige koppel, de sieraden verzorgen – een combinatie van warme geel gouden sieraden en een touch of sparkle sloten perfect aan bij deze romantische winter wedding!

 

 

De bruid droeg die dag een enkele IXORA cuff armband met een prachtige rutiel kwarts edelsteen – een echte minimalistische eye-catcher! De armband is werkelijk een one of a kind piece, elke edelsteen – gebruikt voor de IXORA cuff – is namelijk uniek.

 

De bruid droeg naast de IXORA cuff armband unieke, ruiten statement oorbellen, waarbij natuurlijke zonnesteen en labradoriet edelsteen perfect met elkaar worden gecombineerd voor die warme look met aardse tinten.

 

En last but not least, een one of a kind 14 karaat gouden ring met ruwe diamant in champagne tint. Wat de ring extra speciaal maakt zijn de 2 kleine, maar oh zo glinsterende, moissaniet steentjes die aan beide kanten van de zetting zijn verwerkt. De bruidegom droeg een 14 karaat, geel gouden ring – een 5 millimeter brede en over de gehele band gehamerde ring. 

 

Wij zijn erg benieuwd naar wat jullie vinden van deze shoot én van de sieraden natuurlijk! Laat het ons vooral weten in de reacties hieronder!

De gehele shoot bekijk je op www.trouwplannen.nl

_

De shoot werd mogelijk gemaakt door onderstaande leveranciers:

Fotografie: Stories by Josan
Locatie: The Yard Hotel
Styling & planning: Nikki de Lang Weddings & Events
Food: By Nathalie
Bloemen: Barock style & flowers
Bruidsjurk: Bruidsboutique van de Wetering
Trouwpak: Hij trouwt
Schoenen: Miotinto
Sieraden: Bobini Roots
Stationary: BLITZ Ontwerpt
Visagie & hair: TEJO – Dé Kapper
Rentals: ‘t Arendje Verhuur BV
Decoratie: Weddingdeco.nl