bobini roots

Atelier.

bobini roots

Goldsmith

Filed in samenwerkingen — november 26, 2016

bobini in Kotor by Svenja & Lotte

samenwerkingen

single post page

Vanaf het moment dat ik Lott’s en Svenja Photography ontdekte via instagram, ben ik echt heel groot fan van deze beide fotografen. Toen ik met Lotte in gesprek raakte nadat ze de stapelia ringetjes had besteld, vertelde ze me dat ze deze ging dragen wanneer ze binnenkort zélf voor de camera lens zou staan. In Montenegro stond een destination wedding gepland waarop ze ging shooten, en aan dit avontuur werd een dagje vast geplakt voor een shoot met haar grote liefde, vastgelegd door Svenja. Gezien het werk wat deze twee maken (echt – be sure to follow!) reageerde ik met een “als de foto’s ook maar iets lijken op dat wat ik van jullie gewend ben, dan mag je gerust mijn hele collectie mee nemen om te combineren met je ringetjes!” Gelukkig werd Lotte net zo enthousiast als ik was, en zie hieronder het resultaat..

Ik vind foot’s écht prachtig geworden, kan hier uren naar blijven kijken. Twee enthousiaste meiden die zo goed zijn in hun vak, en foto’s hebben gemaakt waarin bobini roots helemaal op haar plekje valt. En ook Montenegro heeft een plekje gekregen op mijn TO-GO-TO lijstje! Ik ben super trots dat bobini roots een klein beetje onderdeel uit mocht maken van dit prachtige avontuur. Geniet zelf van de selectie die ik heb gemaakt. De gehele shoot vind je hier!

foto34foto151foto161foto261foto401foto411foto431foto511foto521foto681foto901foto911foto921