bobini roots

Atelier.

bobini roots

Goldsmith

forever entwined,

thank you for turning to us in your quest to find the perfect bands of gold to represent a love´s story told. We would love to be part of your love story. Below you can find some of the wedding rings we got to make over the years. Since we craft from scratch to meet your unique needs, and because all rustic diamonds are one of a kind, each ringset turns out unique. We would love to help you find the perfect set of rings during a consultation in our atelier.

book your consultation here

Nicole heeft de ringen voor onze bruiloft gemaakt, en wat zijn we er nog steeds ontzettend blij mee! Vanuit Twente zijn wij helemaal naar Eindhoven gereden, maar het was de reis meer dan waard! De afspraak in haar atelier was echt een meisjesdroom, een tafel vol met prachtige ringen die allemaal gepast mochten worden. Een warm welkom en Nicole was ontzettend enthousiast en behulpzaam. Het contact was goed en het eindresultaat prachtig. Regelmatig kijk ik nog even naar de ringen om mijn vinger, zo blij ben ik er mee.

laura Behrens

Al enige tijd volgde ik Bobini Roots op social media en wist het zeker; hier wil ik naartoe voor onze trouwringen. Ivm corona werd onze bruiloft uitgesteld, maar gingen we precies een jaar voor onze nieuwe trouwdatum langs bij Nicole. Het was erg fijn om alle tijd te kunnen nemen om te passen en ter plaatse werd ik verliefd op een ring met Toermalijn Kwarts die ik niet kon laten liggen tot aan de bruiloft... Met een nieuwe ring in bestelling en ideetjes voor onze trouwringen gingen we naar huis. Uiteindelijk zijn we nog een keer langs geweest om onze definitieve keuze te maken en heeft Nicole onze trouwringen van oud goud gemaakt.
We dragen deze ringen dan ook elke dag vol trots en de kans is groot dat er nog meer sieraden uit de Bobini collectie worden toegevoegd aan onze collectie! ;)

anne helsper

Nicole heeft ons geholpen met het uitzoeken van onze trouwringen. Het was het uur rijden dubbel en dwars waard! Niet teveel keus en ook zeker niet te weinig. Wij zijn prefect geslaagd en kunnen niet wachten tot de ringen klaar zijn. Bedankt Nicole voor het actief meedenken en je enthousiasme!

Gerhald

Al meerdere keren ontzettend fijn geholpen met een persoonlijk uniek sieraad. Het voelt als een mini avontuur waarbij Nicole echt met zorg luistert naar je wensen. Ze is zeer secuur en met haar passie, liefde en gevoel creërt ze prachtige sieraden.

dianne van der steen

Erg tevreden over de service van bobini roots! Ik ben erg goed geholpen door nicole met het uitzoeken van de ring. Ook het contact met Lonneke verliep erg goed en soepel. Met als resultaat een prachtige ring. Heel tevreden!

REINIER

Via een lief vriendinnetje ben ik in contact gekomen met Nicole. En wat ben ik blij, je begreep mn wensen we mailde naar elkaar en je hebt van een bestaande ring een beauty gemaakt. Wat een prachtige ring is het geworden. Echt een mooi exemplaar om in de toekomst aan mijn dochter te geven. Merci❤️❤️ Liefs Mariska
ps ik kom zeker nog een keertje bij je terug.

Mariska baas

Nicole heeft me super geholpen met het uitzoeken van een prachtige ring. Ze neemt de tijd voor je, luistert naar je wensen en geeft duidelijk en goed advies. Vervolgens maakt ze het geadviseerde product ook nog perfect en mooier dan je vooraf kunt bedenken.
Wij zijn superblij met de aankoop en komen zeker terug!
Bedankt voor je geweldige service Nicole en ga zo door!

Dirk schellens

Lieve Nicole,
Wauw. We zijn echt super blij met onze trouwringen en de aankoop daarvan bij jullie.
Nicole; Ik vond het al magisch om de ringen te zien tijdens de pick-up en heb om de vijf minuten tijdens de autorit terug er naar zitten kijken. Super fijn dat je bij het ontwerp aan alle details gedacht hebt. Geweldig hoe de ringen niet alleen bij elkaar passen, maar ook bij mijn verlovingsring. En ook enorm bedankt voor de last-minute aanpassingen, de gouden ring zit nu perfect. Renaldo heeft gisteren avond die van hem gepast en die zat als gegoten. Nog tien dagen en dan is het zover. We zijn enorm blij dat jij onze trouwringen zo perfect gemaakt hebt.
Lonneke; Dank je wel voor de super communicatie! Jouw snelle én lieve mails gaven ons telkens een goed gevoel. Het is toch altijd even spannend, zo’n ringen bestellen doe je niet elke week. Maar we vonden het heel fijn hoe jij ons door het proces heen geloodst hebt.
Ook enorm blij dat we de afspraak konden inplannen op een moment dat we in de buurt waren. Dank je wel!
Liefs, Renaldo & Ramanda

01

19.12.2022
Lian Chu Driessen Fotografie

Hi Nicole,

20 mei zijn Tim en ik, na lang wachten, getrouwd. De door jullie gemaakte ringen mogen we vanaf die datum eindelijk elke dag dragen. De ring is voor ons onder anderen een blijvende herinnering voor deze prachtige dag die wij hebben mogen beleven. Ik heb in de bijlage wat foto’s toegevoegd die de fotograaf van de ringen heeft gemaakt.

Lieve groet,
Britt & Tim

02

20.05.22
fotograaf: onbekend

Hi!

Hierbij wat foto’s van onze bruiloft van de prachtige trouwringen die we bij jullie hebben gekocht!

Nogmaals dank, we zijn er heel blij mee en hebben er veel complimenten over gehad!

Liefs,
Luke en Simone

03

25.06.2022
fotograaf: Roy van der wens

Lieve Nicole,

Hoewel we al een tijdje voor de wet getrouwd zijn en echt genieten van onze prachtige ringen elke dag, hebben we ook eindelijk onze grote feestdag kunnen vieren zonder corona maatregelen vorige week. Hier alvast een prachtige foto die onze fotograve heeft gemaakt van de ringen (en eentje van ons om de prachtige dag te illustreren haha). We zijn er nog steeds zo blij mee en krijgen echt heel erg veel complimenten. Oftewel: dankjewel!!!!!

Hopelijk ben jij weer een beetje aan het opkrabbelen na alle ellende.

Alle liefs jouw kant op!!! En nogmaals bedankt, we zijn zo zo blij met de ringen!

Liefs Anna en Jasper

04

11.02.2022
fotograaf: stories by josan

book your atelier appointment

let's create something beautiful together