bobini roots

Atelier.

bobini roots

Goldsmith

Filed in samenwerkingen — april 12, 2017

’20ties inspired wedding

samenwerkingen

single post page

een tijdje terug leerde ik Isis Sturtewagen kennen via, jawel, instagram. razend enthousiast over elkaars werk, liet een dialoog dan ook niet lang op zich wachten. de sfeer van Isis haar foto’s roept voor mij echt een nostalgisch gevoel op; op een of andere manier blijf je er elke keer weer eventjes naar kijken. alsof zij nét eventjes anders kijkt naar de momenten die ze vast legt. heel puur & met een creatieve blik.

er was dan voor mij ook geen enkele twijfel te bespeuren wanneer Isis vroeg of ik geïnteresseerd was om sieraden te creëren voor een wedding shoot die ze had gepland in maart. geïnspireerd op de twenties, met een écht, verliefd koppel, op een prachtige locatie. het uitgangspunt “de ziel van mooie oude dingen, met een eigen verhaal en een eigen geschiedenis” sprak mij natuurlijk helemaal aan. aan de slag dus!
wanneer je denkt aan sieraden in jaren ’20 stijl, denk je in eerste instantie al snel aan flinke eyecatchers met de nodige dosis bling. de bobini roots interpretatie hiervan heeft geleid tot de creatie van verschillende, enkele cuffs, welke in combinatie met elkaar tóch een statement maken. gecombineerd met verschillende ringen, waaronder een precies matchende ring, om het evenwicht wat te bewaren. deze ring is, net zoals de cuffs verrijkt met prachtige rutiel kwarts edelstenen. doorzichtig met een subtiele, ‘gouden’ naalden, gevormd in honderden jaren tijd door onze eigen natuur – ‘bling’ op de meest natuurlijke manier. that’s how we like it! andere ringen welke je terug ziet op de foto’s zijn de acacia ring met herkimer diamant, verschillende stapelringen, de facet ringen als trouwringen. tenslotte hebben we gekozen om de vintage trouwjurk te verrijken met tassel oorbellen voor de bruid – grotere handgemaakte katoenen kwastjes, in combinatie met een messing oorbel in hexagon vorm. oorbellen met een vintage feel en de nodige pit; opvallend maar niet té. perfect voor een hoger gesloten jurk, waarbij een ketting al snel een beetje too much kan worden. de oker kleur paste helemaal in de vintage setting met natuurlijke tinten.

het was een feest om sieraden te maken voor deze unieke fotoshoot – en net zo leuk om nieuwe mensen te leren kennen en elkaar te kunnen versterken. kortom; een samenwerking om met héél veel plezier naar terug te kijken. nadat de foto’s allereerst gepubliceerd zijn op For this Romance,  mag ik vanaf nu het resultaat ook met mijn volgers delen, dus; droom lekker weg bij deze jaren ’20 shoot!

 

 

’20s inspired styled shoot from Liefs Lauri Videography on Vimeo.

 

Organisatie & fotografie: Isis Sturtewagen Fotografie | Locatie, styling & bloemen: Villa Muze | Videografie: Liefs Lauri Videography | Jurk: Japon Vintage Trouwjurken | Juwelen: Bobini Roots | Schoenen van de bruid: Elsa Coloured Shoes | Stationary: Maaike’s Live Painting | Servies: De Engelse Serre | Vlinderdas: Bartek Design